Bam Margeran ongelmat pahenevat: Jackass-ohjaaja väittää Margeran uhanneen tappaa hänet perheineen

Sotku se vaan sakenee.

7.6.2021 16:40

Uutisoimme aiemmin Jackass-ohjaaja Jeff Tremainesta, joka on joutunut hakemaan lähestysmiskieltoa päihteiden ja mielenterveysongelmien kanssa painivalle kaverilleen Bam Margeralle.

54-vuotias Tremaine onnistui saamaan lähestymiskiellon. Margeran pitää pysyä 90 metrin päässä Tremainesta sekä hänen vaimostaan ja lapsistaan.

Tremaine kertoi oikeudessa Margeran uhanneen hänen ja perheensä henkeä sosiaalisessa mediassa. Margera on myös Tremainen sanojen mukaan verrannut häntä Harvey Weinsteiniin.

Tremaine kertoi samalla, että Margeran käytös on muuttunut aggressiivisemmaksi sen jälkeen, kun tuotannon piti antaa Margeralle potkut Jackass 4:n kuvauksista. Margera ei pysynyt sopimuksessa, jonka mukaan hänen pitäisi pysyä tuotannon koko ajan selvänä. Margera julkaisi lopulta sekavia videoita, jotka johtivat lopullisiin potkuihin.

Jackass-tähti Steve-O on puolustanut Tremainea ja Johnny Knoxvillea Margeran katkerilta syytöksiltä. Kaksikko pelasti Steve-O:n pahasta päihdehelvetistä ja toivoo samaa Margeralle.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia