Bam Margera tilittää sekavan oloisena tulevasta Jackass 4:stä: ”Älä mene katsomaan heidän elokuvaansa, jos välität minusta”

Miekkosella ei vaikuta menevän erityisen hyvin.

Negatiivisissa otsikoissa lähivuosina patsastellut Jackass-tähti Bam Margera on kertonut faneilleen, ettei heidän pitäisi laittaa dollariakaan tulevaan Jackass 4:ään, koska häntä ei siinä nähdä.

Margera kertoi Jackassin tuottajien pistäneen hänet helvettiin viimeisen puolentoistavuoden ajaksi, koska hän joutui oleskelemaan pelkästään Pennsylvanian rajojen sisällä. Samaan aikaan hänen piti antaa huumetestejä ja syödä masennuslääkkeitä sekä käydä katkaisuhoidossa ja terapiassa, jotka hän maksoi omien sanojensa mukaan itse.

– Annoin heille niin paljon ideoita ja minua ei elokuvassa nähdä. Mitä arvelette miltä minusta tuntuu? En helvetti halua oikeuteen Jeff Tremainen kanssa. Rakastan häntä. Perkele. Älä mene katsomaan heidän elokuvaansa, jos välität minusta. Heitä minulle dollari Venmon kautta, jotta saan rahaa. Pelkkä dollari riittää, Margera avautuu videolla.

Margera haluaisi tehdä jonkinlaisen Jackassin haastavan elokuvaprojektin. Hän pyytääkin faneiltaan rahaa sitä varten.

Margera kertoo Jackassin merkinneen hänelle kaikkea. Tämän jälkeen hän oksentaa ja haukkuu entiset kaverinsa.

– Haista paksa Knoxville. Haista paska Spike. Haista paska Jeff. Te kusipäät ette välittäneet minusta koskaan.

Myöhemmin Margera kertoi itsemurha-ajatuksistaan, joiden takia hän joutui muuttamaan pois kodistaan, koska hänen vaimonsa sai tietää niistä.

Katso video Redditistä.

Lähde: Unilad

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut