Batman Vs. Superman sai vahvistusta – uusi supersankari mukana!

Käsikirjoittaja David S. Goyer vihjaili viime kesänä, että on sijoittanut Man of Steelin maailmaan, jossa voisi olla sarjakuvista tuttu S.T.A.R. -laboratorio, joka taas yhdistyy suoraan Kyborgiin. The Hollywood Reporter on paljastanut, että Batman Vs. Supermanissa todellakin nähdään kyseinen supersankari, ja näyttelijäkin on löytynyt.

Teatterinäyttelijä Ray Fisher on kiinnitetty Victor Stonen, alias Kyborgin, rooliin. Kyborgi on Teinititaaneista tuttu hahmo, joka loukkaantuu hengenvaarallisesti vanhempiensa omistamassa S.T.A.R. -laboratoriossa, mutta säilyy hengissä isänsä tekemällä keinoruumiilla. Kyborgi on myös Justice Leaguen perustaja, joten rooli kiinnittyy vahvasti universumiin, jota DC Comics haluaa varmasti jatkossa kasvattaa.

Fisherin rooli tulee ilmeisesti olemaan kuitenkin varsin pieni, eli luvassa on varmasti enemmän Justice Leaguen pohjustusta kuin tarinallisesti tärkeä hahmo. THR:n mukaan Kyborgin näyttelijää tarvitaan ainoastaan yhdessä kohtauksessa.

Aiemmin elokuvaan ovat kiinnitetty mm. Ben Affleck, Henry Cavill, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Jeremy Irons, Gal Gadot ja Holly Hunter.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut