Ben Affleck ei muistele lämmöllä pestiään DC:llä: ”Kärsimys kannatti, kun pystyin pitämään Batman-pukua poikani synttäreillä”

Elokuvatuotannot ovat monien osasten summa. Affleck oli vain ratas isommassa koneistossa.

16.1.2021 14:52

Ben Affleck taitaa olla jo täynnä Zack Snyderin DCEU:ta. Miekkonen hehkutti juuri Marvel Studiosin pomoa Kevin Feigeä kaikkien aikojen parhaimmaksi elokuvatuottajaksi eivätkä nämä uudetkaan kommentit kovin ruusuiselta kuulosta.

Snyderin DCEU oli floppi. Kun Marvel tahkosi miljardeja omilla sankareillaan, pystyivät Batmanin, Supermanin ja Wonder Womanin kaltaiset vielä ikonisemmat hahmot tuskin raapaisemaan miljardin dollarin kassatuloja. Snyderin DCEU-elokuvat olivat sekä taloudellinen että kriittinen pettymys.

Nyt Affleck on paljastanut näytelleensä Batmania pelkästään lapsiensa takia.

– Halusin tehdä jotain sellaista, mistä poikani voisi diggailla. Lapseni eivät todellakaan katsoneet Argoa. Snyder halusi sitten tehdä Frank Millerin Dark Knightista oman versionsa, Affleck kertoo Varietyn Awards Chatter -podcastissa.

– Ikävä kyllä elokuvabisneksessä on monia liikkuvia palasia, joiden takia tuotannot menevät eri suuntiin. Vaikka naamasi on elokuvan julisteessa, ei se tarkoita sitä, että voisit vaikuttaa tuotantoon – ja vaikka voisitkin, ei se tarkoita silloinkaan sitä, että kaikki asiat menisivät hyvin. Lopulta kaikki se Justice Leaguen aikana kokemani kärsimys kannatti, kun pystyin pitämään Batman-pukua poikani synttäreillä.

Affleckin elämä oli melko sekaisin juuri Justice Leaguen kuvausten aikaan ja elokuvan tuotantokin oli kaaoksessa. Kokemuksesta ei ole näköjään jäänyt erityisen lämpimiä muistoja.

Affleckin huhuillaan näyttelevän Bruce Waynea vielä The Flash -elokuvassa, jossa DC:n multiversumit avautuvat.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia