Ben Affleck kutsuu Justice Leagueta uransa pohjanoteeraukseksi

Affleck kertoo pahoista vuosistaan.

8.1.2022 20:10

Ben Affleckin ura on ollut ailahtelevainen. Tällä hetkellä ura on taas korkeuksissa, kiitos siitä kuuluu Ridley Scottin The Last Duelille sekä George Clooneyn ohjaamalle The Tender Barille.

Eipä siitä ole kuitenkaan pitkä aika, kun Affleckin ura ja elämä kyntivät pohjakosketuksessa.

Affleck muisteli tuoreessa The Los Angeles Times -lehden haastattelussa aikaansa DC-universumissa. Miekkonen näytteli kolmessa DCEU-elokuvassa Batmania. Justice League oli kuitenkin hänelle liikaa.

Justice League oli urani pohjanoteeraus, nadiiri-hetki. Se oli kauheaa aikaa monella tapaa. Elämäni oli sekaisin, erosin, olin poissa kotoa liian pitkiä aikoja, taistelin eri agendoja vastaan, lisäkuvaukset sekä Zackin [Snyder] henkikökohtainen tragedia, kun hänen tyttärensä Autumn teki itsemurhan vuonna 2017. Se oli aivan karmea kokemus. Se oli kauheaa. Kokemus oli kaikkea sitä, mistä en pidä näyttelemisessä. Sitten tuli hetki, kun sanoin etten aio tehdä tätä enää uudelleen. Eikä se Justice League edes ole niin surkea, se olisi vain voinut olla niin paljon kaikkea muutakin, Affleck kertoo.

Nadiiri tarkoittaa tähtitieteessä taivaan alinta pistettä, eli sitä kohtaa, joka on suoraan katsojan jalkojen alla.

Justice League floppasi pahasti, Joss Whedon sai syyt niskaansa ja Snyder sai lopulta tehdä oman Justice League Snyder Cutinsa HBO Maxille.

Affleck nähdään vielä kerran Batmanina tulevassa The Flash -elokuvassa.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa