Benedict Cumberbatch matkustaa Amazoniin kadonneen kaupungin perässä – Sienna Miller huolissaan

Erinomaisia arvosteluja keränneen, mutta varsin vähälle huomiolle jääneen The Immigrant -elokuvan viimeisimpänään ohjannut James Gray matkustaa seuraavaksi syvään Amazoniaan elokuvalla The Lost City of Z.

Mukaansa ohjaaja ottaa Benedict Cumberbatchin, Robert Pattinsonin ja uusimpana kiinnityksenä mukaan tulleen Sienna Millerin.

Elokuva kertoo brittitutkimusmatkailija Percival Fawcettista, joka matkusti Amazonin viidakkoon löytääkseen tarunhohtoisen sivilisaation, muttei koskaan palannut takaisin perheensä luokse. Cumberbatch esittää Fawcettia ja Pattinson Henry Costinia, tylsistynyttä brittikorpaalia, joka vastaa Fawcettiin viidakkoseikkailua tarjoavaan kutsuun. Miller esittää todennäköisesti Fawcettin vaimoa.

The Lost City of Z -romaaniin perustuva elokuva on ollut tekeillä jo useita vuosia, mutta ei ole saanut rahoitusta kasaan. Brad Pittin piti alun perin näytellä elokuvan pääosassa, mutta tähti jättäytyi roolista ja toimii nyt elokuvan tuottajana Plan B Production -yhtiönsä kautta. Elokuvan toivotaan pääsevän kuvausvaiheeseen ensi kesänä.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut