Benedict Cumberbatch peitteli haastattelussa kasvojaan – salakuvat paljastivat ehkä miksi

Spekulaatiota Doctor Strange 2 -elokuvasta.

Benedict Cumberbatch antoi muutaman erikoisen haastattelun videoneuvottelusovelluksen kautta. Hän peitteli kasvojaan, ja kamera kuvasi ainakin huoneen ja auton kattoa näyttelijän kasvojen sijaan.

Cumberbatchin mukaan hän ei voi näyttää katsojaan Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan vuoksi.

Cumberbatch kommentoi asiaa toisessa haastatteluista:

– Te onnekkaat katsotte auton kattoa, koska ette voi katsoa minua, koska näyttelen Doctor Strangea ja… ulkonäköä en voi paljastaa. Jännittävää!

Movie Web uutisoi, että Cumberbatch on nähty leffan kuvausten lähellä ilman Doctor Strangen partaa. Jos partaa ei maskeerata tähdelle, vaikuttaisi siltä, että Doctor Strange viillettää ilman naamakarvoitusta tulevassa leffassa.

Asia ei ehkä kuulosta järin merkittävältä seikalta, mutta Cumberbatchin salailu huomioiden sillä voi olla isokin merkitys juonen kannalta. Asiaa pohdittaneenkin innolla fanien keskuudessa.

Elokuvan juoneen liittyvät erilaiset todellisuudet, joten ehkä elokuvassa nähdään myös Doctor Strange, josta ei koskaan tullut velhoa. Jotkut ovat epäilleet parran olevan poissa, jotta Cumberbatchin kasvot voidaan nuorentaa jotain elokuvan kohtausta varten.

Kuvaukset ovat jo loppusuoralla. Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin pitäisi saapua ensi-iltaan maaliskuun lopussa vuonna 2022.

Lähde: CBR, Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut