Birds of Preyn avausviikonloppu ei mahdu supersankarileffojen top 50:een – avaa heikommin kuin Ryan Reynoldsin superfloppi

Saapa nähdä minkälaiset jalat Harley Quinnilla on.

9.2.2020 15:33

Mitä tapahtui? Ennakkopöhinää oli, trailerit herättivät kiinnostusta, fanit pitävät Harley Quinnista Suicide Squadissa, leffalla on 80% freesilukema Rotten Tomatoessa ja katsojaprosenttikin on 84.

Leffan piti avata 50-55 miljoonalla dollarillla. Torstaina ja perjantaina se tienasi kuitenkin vain 13 miljoonaa. Näillä näkymin Birds of Prey tienaa vain 33 miljoonaa dollaria avausviikonloppunaan USA:ssa.

Birds of Prey ei mahdu edes supersankarielokuvien top 50 -tienaajiin, mikäli se ei onnistu keräämään isompaa pottia.

33 miljoonaa on noin 20 miljoonaa vähemmän kuin Shazamilla, edellisellä DCEU-leffalla. Suicide Squadkin tienasi 134 miljoonaa avausviikonloppunaan.

DCEU:n katsojalukemat ovat yleisesti ottaen laskussa. Jokainen jatko-osa on tienannut huomattavasti vähemmän kuin ensimmäinen elokuva.

Birds of Preyn tulos on niin huono, että on vain yksi surkeammin tienannut DC-elokuva. Se oli vuoden 2010 Jonah Hex, jonka avausviikonlopun saldo oli vain 5,4 miljoonaa. Jopa Ryan Reynoldsin tähdittämä floppi, Green Lantern, onnistui avaamaan 53,1 miljoonalla.

Pitää kuitenkin muistaa, että Aquaman avasi vain 67,8 miljoonalla, mutta tienasi lopulta 1,15 miljardia dollaria. Varuillaan olleet fanit löysivät elokuvan hiljalleen.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia