Brad Pitt puhuu ensimmäisen kerran hetkestä jolloin uhkasi Harvey Weinsteinia: ”Tapan sinut”

Voiko Pittista pitää vielä enemmän?

IndieWire kertoo, että Brad Pitt on ensimmäisen kerran avautunut julkisesti siitä hetkestä, kun lähestyi tuottaja Harvey Weinsteinia sen jälkeen kun tämä oli ahdistellut Pittin silloista tyttöystävää, Gwyneth Paltrow’ta.

Vuonna 2017 Paltrow paljasti haastattelussa New York Timesille, että Weinstein oli kutsunut silloin 22-vuotiaan Paltrow’n hänen hotellihuoneeseensa ”työpalaveriin”. Pian Weinstein oli Paltrow’n mukaan koskettanut häntä ja toivoi makuuhuoneessa hierontaa. Paltrow kertoi tästä silloiselle poikaystävälleen Brad Pittille, joka raivostui asiasta.

Hamlet -näytelmän ensi-illassa Pitt oli puolustanut Paltrow’ta. ”Se oli kuin hänen energiansa olisi heittänyt Weinsteinin seinää vasten. Oli niin fantastista, kun hän käytti kuuluisuuttaan ja vaikutusvaltaansa suojellakseen minua aikana, jolloin minulla ei ollut kuuluisuutta tai vaikutusvaltaa. Hän on paras.” Pitt oli sanonut Weinsteinille: ”Jos ikinä saat hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi, tapan sinut.”

Pitt kertoi asiasta promotoidessaan Ad Astraa CNN:lle. ”Halusin vain varmistaa ettei mikään menisi pidemmälle, koska Paltrow oli tekemässä kaksi elokuvaa lisää Weinsteinin kanssa. Minusta on kiinnostavaa, että me Hollywoodissa erityisesti, mutta työpaikoilla muutenkin, miesten ja naisten dynamiikkaa uudelleenkalibroidaan. Uudelleenkalibroidaan hyvällä tavalla, koska on jo korkea aika.”

Kuva elokuvasta Ad Astra

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut