Bradley Cooperin kokkileffa paloi pohjaan

Sandra Bullockin ja Bradley Cooperin uutuuselokuvat eivät kiinnostaneen amerikkalaisia elokuvissa kävijöitä. Listaykkösenä jatkaa viidettä viikkoa pyörivä Yksin Marsissa, joka tuotti viidentenä viikonloppunaan 11,4 miljoonaa dollaria ja kasvatti Pohjois-Amerikan lipputulot 182,8 miljoonaan dollariin. Maailmanlaajuisesti Yksin Marsissa on tuottanut yli 400 miljoonaa dollaria.

Poliittinen draamakomedia Our Brand Is Crisis teki vain 3,4 miljoonan dollarin avaustuloksen. Se on heikoin koko Pohjois-Amerikan laajuinen avausviikonloppu Sandra Bullockin uralla.

Kokkia esittävä Bradley Cooper ei pärjännyt juuri sen paremmin elokuvalla Burnt, joka keräsi noin 5 miljoonan dollarin lipputulot. Sillä pääsi listan viidenneksi, kun väliin jäivät jo aiemmin teattereihin tulleet Goosebumps, Vakoojien silta ja Hotel Transylvania 2.

Kolmas uusi ensi-ilta, kauhukomedia Scouts Guide to the Zombie Apocalypse ei mahtunut edes kymmenen kärkeen 1,8 miljoonan dollarin tuloksella.

Burnt tulee Suomen teattereihin 4. joulukuuta nimellä Liekeissä. Our Brand Is Crisis ja Scouts Guide eivät ole vielä saaneet ensi-iltapäivää Suomessa, ja niiden tulo teattereihin onkin vielä epävarmaa.

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät jutut