Bruce Willis palaa ikonisen toimintasankarin rooliin – tiesitkö, että Schwarzeneggerille ja Stallonelle tarjottiin samaa roolia?

Bruce Willis on viettänyt erikoista eläke-elämää. Häneltä on tullut niin surkeita ö-luokan toimintarainoja lähiaikoina, että on pakko kyseenalaistaa legendan motiivit. Noh, nyt Bruce ainakin palaa kunnollisen hahmon pariin.

Bruce on kiinnitetty jatko-osan ja esiosan sekoitelmaan Die Hard: Year One. Kyllä. John McClane tekee paluun melko keskinkertaisen A Good Day to Die Hardin jälkeen.

Ennen A Good Day to Die Hardin ensi-iltaa Willis sanoi seuraavaa:

– Olen iloinen, että minua on pyydetty tekemään näitä Die Hardin muita versioita ja inkarnaatioita. Ensimmäinen on kuitenkin… ei ole muita. Jatko-osat vain yrittävät olla yhtä hyviä kuin ensimmäinen.

Year Onen ohjaaja, Underworldeja ja Total Recall -remaken ohjannut Len Wiseman on kertonut haastattelussa, että nuorta Willisiä ei leffaan löydy ilman ongelmia.

– En olisi halunnut tehdä tätä ilman Brucea, siksi kutsun elokuvaa esi- ja jatko-osaksi. En myöskään halunnut Brucelle pelkkää cameo-roolia, Wiseman kertoi aikaisemmin.

– Elokuvan tapahtumat sijoittuvat vuoden 1979 New Yorkiin.

A Good Day to Die Hard tienasi maailmanlaajuisesti 300 miljoonaa dollaria.

Mutta tiesitkö, että McClanen roolia tarjottiin ensin Arnold Schwarzeneggerille, Sylvester Stallonelle, Burt Reynoldsille ja Richard Gerelle?

Lähde: LADbible

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.