Cara Delevingne kävi masturbaatioseminaarissa seksidokkarin kuvauksissa: ”Minulta otettiin verta samalla kun saan orgasmin”

Sarja on Hulun ja BBC:n yhteisproduktio.

20.10.2022 17:01

Variety uutisoi, näyttelijä, malli Cara Delevingnen haastattelusta, joka liittyi Hulun ja BBC:n Planet Sex -sarjaan. Hän paljasti millaista oli sukeltaa oman seksuaalisuutensa maailmaan dokumenttisarjaa tehdessä.

”Menin masturbaatioseminaariin ajatellen, että se on luokkahuone ja minulla on muistiinpanovälineet mukana. Sen sijaan siellä oli vaaleanpunainen, nahkainen kuntosalimatto lattialla, ja kuusi ihmistä neuvoo: ”Ota alushoususi pois. Tämä on liukuvoide”. En tajunnut, että olen niin häveliäs. Pidän itseäni aika nuorekkaana ja coolina, tyttönä, jolle käy kaikki, mutta kysyin, että anteeksi mitä? Ei, en todellakaan tee sitä. Mutta tein kaiken mikä tuntui minusta mukavalta.”

Delevingne sanoo, että lopulta ei ollut hetkeä, jolloin hän olisi tuntenut olonsa varautuneeksi. ”Ajattelin enemmänkin, että mitä tänään tehdään? Jokainen päivä oli täysin erilainen. Olen tottunut olemaan kameleonttimainen, mutta tämä oli absurdia. Yhtenä päivänä minulta otettiin verta samalla kun saan orgasmin, toisena päivänä kävin pornokirjastossa.”

Lisää luettavaa