Margot Robbie ja Cara Delevingne olivat pelottavassa yhteenotossa Argentiinassa

Hurjan kuuloinen tilanne.

3.10.2022 11:31

Margot Robbie ja Cara Delevingne tutustuivat toisiinsa Suicide Squadin kuvauksissa vuonna 2016. He ovat olleet kaveruksia siitä saakka.

Kaksikko oli Buenos Airesissa, Argentinassa, kun he joutuivat vaarallisen tilanteen keskelle. Paparazzi syyttää naisten mukana olleita miehiä pahoinpitelystä.

Paparazzi säntäsi ottamaan kaksikosta kuvia, kun he olivat astumassa tilaamaansa Uberiin. TMZ-sivuston mukaan valokuvaaja oli erittäin aggressiivinen ja loukkasi naisten henkilökohtaista tilaa. Tämän takia Uber-kuski kiihdytti paikalta, kun Robbie oli vain puolittain autossa.

Robbien piti hypätä vauhdissa ulos, jotta välttyisi pahemmilta vammoilta. Delevingne oli jo kokonaan autossa.

Valokuvaaja innostui tilanteesta ja napsi Robbiesta lisää kuvia, kun näyttelijätär oli maassa. Robbien ja Delevingnen ystävät joutuivat puuttumaan tilanteeseen.

Valokuvaaja Pedro Alberto Orqueran käsi murtui ja hän sai verisen haavan päähänsä. Orquera väittää näyttelijättärien ystävien hakanneen hänet.

Syytetyiksi ovat joutuneet Jac Rhis Hopkins ja Josei Mac Namara Callum, jotka eivät ole ainakaan virallisesti naisten turvamiehiä.

Miehet on ilmeisesti pidätetty.

Lisää luettavaa