Chris Evans raivostui! Ikoninen elokuvatähti James Dean herää henkiin kohutussa sotaelokuvassa – tietokonegrafiikka apuna

Tämä herättänee vielä paljon porua.

Finding Jack -niminen Vietnamin sodasta kertova sotaelokuva herättää kohua jo ennen sen ensi-iltaa. Syynä on sen monien mielestä kyseenalainen näyttelijän henkiinherätys.

Elokuvassa nähdään näyttelijänä tietokonegrafiikalla luotu ikoninen Hollywood-tähti James Dean. Hän kuoli vuonna 1955 auto-onnettomuudessa kesken hienon ja lupaavan uran. Tietokonegrafiikan lisäksi elokuvassa hyödynnetään aitoa, kuvattua materiaalia Deanista.

Kaikki eivät ole olleet innoissaan – yksi asiasta kimpaantuneita on etenkin Captain America -roolista tuttu näyttelijä Chris Evans.

– Olen varma, että hän olisi innoissaan, Evans twiittasi sarkastisesti.

– Tämä on kamalaa. Ehkä voimme saada tietokoneen maalaamaan meille uuden Picasson. Tai kirjoittamaan muutaman John Lennon -kappaleen. Tämä täydellinen ymmärryksen puute on häpeällistä, Evans tuomitsi.

Myös Elijah Wood twiittasi vapaasti käännettynä: ”EI. Näin ei pitäisi tapahtua.”

Elokuvan toinen ohjaaja Tati Golykh puolustautui sanomalla, että he etsivät Roganin rooliin täydellistä hahmoa kuukausia ja päätyivät James Deaniin. Hänen mukaansa he ovat saaneet siunauksen näyttelijän perheeltä.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut