Chris Hemsworth kehui Thor-ohjaajan pilviin – tuli juuri oikeaan aikaan ruoriin

Jotain hyvää on ehkä luvassa jatkossakin.

Tulevan Star Wars -elokuvan ohjaaja Taika Waititi otti Thor-elokuvat haltuunsa Thor: Ragnarok -elokuvan myötä. Se oli monien mielestä nappivalinta, sillä elokuvasta tuli sydämellinen, viihdyttävä ja huumoripitoinenkin seikkailu. Thoria näyttelevä Chris Hemsworth kehui nyt Waititia haastattelussa.

– Hän on käsittämättömän hauska. Mutta sellainen lapsenomainen, kiihkeä energia ei sovi, jos ei ole valmistautunut. On melko ainutlaatuinen yhdistelmä, että hänellä on kyky rentouttaa sinut huumorin kautta, mutta samalla hänellä on kaikki tarvittava tieto, jotta hän voi johtaa prosessin läpi. Ja tämä tuli juuri siihen aikaan, kun halusin epätoivoisesti hahmolle enemmän huumoria, Hemsworth ylisti.

Waititi ei suinkaan ole jättänyt Marvel-elokuvia taaksensa, sillä häneltä on tulossa jatko-osa Thor: Love & Thunder. Hemsworth sanoi vastikään, että käsikirjoitus on paras, jonka hän on lukenut vuosiin. Hän lupasi, että elokuvasta tulee ”melkoisen pähkähullu.”

Love & Thunder myöhästyy koronaviruksen myötä, mutta siinä voi olla hyväkin puolensa. Waititi on nimittäin luvannut, että hän käyttää lisäajan käsikirjoituksen hiomiseen mahdollisimman täydelliseksi.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät jutut