Chris Pratt korjaili sanomisiaan Jurassic World -elokuvista – ”Tarkoitan, luulisin, että se luultavasti… mahdollisesti?”

Hollywood-tähti Chris Pratt myös vertasi dinoleffoja Marveliin.

13.5.2022 23:01

Televisiosta Hollywoodiin ponnahtanut Chris Pratt on nykyisin kahden suurtuotannon tähti, Guardians of the Galaxy -elokuvien sekä Jurassic World -elokuvien. Pratt joutui nyt korjaamaan sanomisiaan Jurassic World -franchisesta.

Viimeaikaisissa haastatteluissa Pratt on antanut ymmärtää Jurassic World: Dominion -elokuvan olevan Jurassic World -elokuvasarjan loppu. Prattin ajatukset ovat kummunneet siitä, että koska alkuperäiset Jurassic Park -hahmot tekevät yhteistyötä Jurassic World -hahmojen kanssa, franchise on nyt valmis.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että näyttelijä on edelleen avoin sen jatkolle. Pratt vertasi ComicBookin haastattelussa dinosaurusleffojaan Marveliin, ja miten Marvelin elokuvat jatkavat edelleen Avengers: Infinity Warin ja Avengers: Endgamen jälkeen.

Näin Pratt kommentoi mahdollista paluutaan Jurassic Worldiin vielä Dominionin jälkeen:

– Tarkoitan, luulisin, että se luultavasti… mahdollisesti? Haluaisin jättää asian avoimeksi tälle mahdollisuudelle, Pratt mietti.

– Luulen, että ehkä Avengers: Infinity War and Endgame on samanlainen yhdistelmä (elokuvia), koska sinulla on jotain… 10 vuotta, noin 20 elokuvaa. Kaikilla näillä hahmoilla oli omat tarinansa, omat trilogiansa, jotka yhdistyivät, Pratt mietti.

– Siinähän tuumii, että ”tämä on hurjaa”. Näiden maailmojen on nähty törmäävän. Tämä tuntuu samalta. On Jurassic Park -trilogia, on Jurassic World -trilogia, ja sitten on tämä suuri eeppinen lopputulema (Dominion).

Pratt sanoi Marvel-elokuvien jatkuneen vaikka yksi vaihe tuntuu loppuneen. Pratt valisti, että nyt on siirrytty uuteen vaiheeseen, ja että Marvel jatkaa hienojen juttujen tekemistä.

– Minusta tuntuu vaikuttavan siltä, että käy järkeen, että Jurassic jatkaisi mahtavien tarinoiden kertomista, mutta luulen, että Iron Man on poissa. Ja minä taidan olla Hulk. Ehkä, Pratt vielä sanaili.

Nykyään eletään massiivisten elokuvasarjojen aikaa, eikä Hollywood juurikaan halua ottaa riskejä uusien maailmojen luonnin suhteen. Siksi käy järkeen, että Jurassic-elokuvat todennäköisesti jatkuvat. Ja Prattkin nähtäneen vielä niissä Dominionin jälkeen. Mainittakoon, että vuoden 2015 Jurassic World tuotti yli 1,6 miljardia dollaria lipputuloja, ja vuoden 2018 jatko-osa Fallen Kingdomkin toi yli 1,3 miljardia dollaria.

Jurassic World: Dominion saapuu elokuvateattereihin kesäkuussa. Elokuvaan palaa ensimmäisen Jurassic Park -elokuvan tähdet Sam Neill, Jeff Goldblum sekä Laura Dern. Star Wars -sarjojen jaksojen ohjaajanakin menestynyt Bryce Dallas Howard palaa niin ikään rooliinsa.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Tässä on scifileffa joka viihdyttää – näyttelijätär joi itsensä seksikohtauksen vuoksi känniin – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa