Nyt Netflixissä: Tässä on scifileffa joka viihdyttää – näyttelijätär joi itsensä seksikohtauksen vuoksi känniin

IMDb-arvosana on 7,0.

Jännitystä ja romantiikkaa sekoittavassa tieteiselokuvassa Passengers (2016) Jim Preston (Chris Pratt) herää yllättäen horroksesta toiselle planeetalle vaeltavassa avaruusaluksessa, ja päätyy yksinäisyydessään epätoivoiseen ratkaisuun. Kun aluksessa ilmenee yllättäviä vikoja, kaikkien matkustajien henki on vaarassa.

Leffaa kritisoitiin aikoinaan aika paljon, mutta Jennifer Lawrence sanoo olevansa silti ylpeä elokuvasta. Ei kuitenkaan täysin varauksetta. Hän toivoi, että olisi ollut hiukan tarkempi, ennen kuin lähti mukaan projektiin.

Näyttelijä on samaa mieltä niiden kanssa, joiden mielestä hänen hahmonsa Aurora Lanen olisi pitänyt herätä heti elokuvan alussa. Monet eivät sulattaneet sitä, että Prattin hahmo herätti itsekkäistä syistä Lanen, käytännössä tuomiten tämän kuolemaan aluksella.

– Olen pettynyt itseeni, etten huomannut sitä. Minusta käsikirjoitus oli kaunis – se oli tällainen turmeltunut, monimutkainen rakkaustarina. Se ei missään nimessä ollut epäonnistuminen. En häpeä sitä millään muotoa. Siinä vain oli juttuja, joita minun olisi pitänyt tarkastella tarkemmin ennen liittymistäni mukaan, Lawrence pohti.

Myös Pratt on puhunut elokuvan saamasta kritiikistä. Hän sanoi, että sai siitä oppitunnin. Prattkin kuitenkin kertoi pitävänsä elokuvasta.

Mainittakoon vielä, että Lawrencea jännitti uransa ensimmäiset todelliset seksikohtaukset niin paljon, että hän joutui juomaan itsensä kovaan känniin.

– Join itseni hyvin, hyvin humalaan. Mutta se johti suurempaan ahdistukseen, sillä kun tulin kuvauksista kotiin ajattelin: ”Mitä olen tehnyt? En tiedä.”

– Hän oli naimisissa (Pratt). Ja se oli ensimmäinen kerta, kun suutelin naimisissa olevaa miestä. Vatsaani tuli asiasta paha olo. Tiesin, että kyse oli työstäni, mutta en osannut selittää sitä vatsalleni, Lawrence pähkäili.

Elokuva on myös Prime Videossa ja Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Lue myös: Näin Amber Heard hurmasi Johnny Deppin – ”Se tuntui liian hyvältä ollakseen totta” – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: Hollywood

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut