Christian Bale kuultuaan Ben Affleckin Batman-roolista: ”Tuijotin tyhjään puoli tuntia”

Lepakkomiehen viittaan on vuosikymmenien aikana ehtinyt pukeutua jo yksi jos toinenkin näyttelijä, ja viimeisimmän tulkinnan sankarista pääsi esittämään Christian Bale Christopher Nolanin kolmessa Batman-elokuvassa.

Kiertäessään pressitilaisuuksia Ridley Scottin Exodus: Gods and Kings -elokuvan tiimoilta, on Bale joutunut puhumaan myös Batmanin naamarin luovuttamisesta toiselle näyttelijälle. Bale on ollut hyvin avoin roolin jättämisen herättämistä tunteistaan, ja Ben Affleckin valinnasta supersankariksi.

”Täytyy myöntää, että aluksi, vaikka tunsinkin olevan oikea aika lopettaa, osa minusta halusi vielä jatkaa. Joten kun kuulin, että joku muu tekee sen, oli hetki kun vain pysähdyin ja tuijotin tyhjään puoli tuntia”, Bale kertoo Empiren haastattelussa Comic Book Movien mukaan.

”Mutta olen 40-vuotias. Ja se tosiasia, että olen kateellinen jollekin siitä, että tämä saa esittää Batmaniä… Luulenpa, että minun olisi jo pitänyt päästä siitä yli”, Bale jatkaa. ”En ole puhunut Benin kanssa, mutta lähetin hänelle sähköpostia, jossa tarjosin neuvoja, jotka itse opin kantapään kautta. Voisi kuvitellä, että hän tekee kaikkensa välttääkseen tekemästä mitään, mitä itse tein.”

Affleck nähdään Batmanin roolissa Zack Snyderin Batman V. Superman: Dawn of Justice -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa maaliskuussa 2016.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut