Christian Slaterilla paloi pinna haastattelussa: ”Mikä irstas *ittupää tämä jätkä on!?”

Tähdellä meni hermot.

Christian Slater näyttelee Lontoossa näytelmässä Glengarry Glen Ross myyntimies Ricky Romaa. Näytelmästä on tehty aikoinaan myös mainio elokuva, jossa Ricky Romaa esitti Al Pacino.

Slater antoi haastatteluja näytelmän tiimoilta toimittajille, kun eräs toimittaja kysyi väärän kysymyksen Slaterin villistä menneisyydestä. Slater joutui aikoinaan vankilaan rattijuoppoudesta sekä pahoinpitelystä. Hän joutui vankilaan myös tyttöystävänsä ja poliisin pahoinpitelystä.

Toimittaja Nico Hines kysyi ensin varovaisemmin, katuuko tähti ”villejä vuosiaan.” Toimittaja ajatteli kysymyksen liittyvän asiaan näytelmän kanssa, sillä se käsittelee valtaa ja liian pitkälle menevää maskuliinisuutta.

– En kadu mitään, Slater sanoi.

Tähti lisäsi, että kukaan ei selviä viihdebisneksestä naarmuitta, joten kaikki näkevät sen ylä- ja alamäet. Slater sanoi myös, että ”on hyvä, että naiset otetaan vakavasti tänä salaisuuksien aikana”, ja että ”vallan väärinkäytön aika on tullut päätökseensä” viitaten viimeaikaisiin hyväksikäyttökohuihin.

Toimittaja esitti jatkokysymyksenä, että katuuko Slater vankilaan joutumista tyttöystävänsä pahoinpitelystä, jolloin Slater hermostui.

– Mikä irstas *ittupää tämä jätkä on, Slater täräytti.

Tämän jälkeen Slaterin edustaja puuttui tilanteeseen ja vei Slaterin seuraavaan haastatteluun. Myöhemmin näyttelijä pyysi anteeksi, mutta lisäsi myös, ettei toimittaja avannut lainkaan kysymystään.

Lähde: AV Club

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut