Christina Ricci on hakenut lähestymiskieltoa ex-miehelleen fyysisen ja henkisen hyväksikäytön takia

Kauheita juttuja.

Hollywood-tähti Christina Ricci haki avioeroa miehestään James Heerdegenistä heinäkuussa 2020. Nyt hän on hakenut lähestymiskieltoa entiselle miehelleen väkivallan uhan takia.

Tuomari myönsikin lähestymiskiellon. Samalla mies menetti tapaamisoikeuden kuusivuotiaaseen Freddie-poikaan sekä perheen koiraan.

40-vuotias Ricci on paljastanut entisen miehensä olleen väkivaltainen häntä kohtaan. Lähestymiskiellossa puhuttiin ”vakavasta fyysisestä ja henkisestä hyväksikäytöstä, jota tapahtui heidän poikansa edessä.”

Ricci väittää hyväksikäytön alkaneen vuonna 2013, kun pariskunta sai tietää Riccin olevan raskaana.

– Aloin tuntemaan itseni eristetyksi. Heerdegen sanoi lomareissullamme Uudessa-Seelannissa jotain sellaista, joka sai minut epäilemään, että hän voisi tappaa minut. Hän kertoi voivansa olla pahoillaan puolestani vain silloin, jos minut olisi paloiteltu pieniin palasiin. Piilotin kaikki puukot samana iltana. Pelkäsin oman ja poikani hengen puolesta. Nukuin Freddien kanssa eri huoneessa kuin mieheni ja lukitsin oven.

Ricci väittää myös Heerdegenin hyökänneen brutaalisti hänen kimppuunsa 16. päivä joulukuuta 2019.

Ricci kertoo Heerdegenin kiduttaneen ja terrorisoineen häntä 24 tuntia päivässä sen jälkeen, kun koronakaranteenit alkoivat.

– En uskaltanut nukkua öisin.

Ricci väittää Heerdegenin jahdanneen häntä sekä talon sisällä että ulkopuolella kesäkuun 2. päivä samalla kun hän yritti soittaa poliisia paikalle.

– Hän nappasi ranteeni ja käteni, raahasi minua ympäriinsä ja heitti minut päin pihamme tulisijaa. Sain sen takia haavoja, mustelmia ja kipeän lantion. Kärsin edelleen kivuista lantiossani.

Kesäkuun 25. päivä mies seurasi häntä koko aamun huutaen, räkien sekä heittäen kahvia ja tuolin hänen päälleen. Pariskunnan lapsi näki kaiken.

Silloin Ricci soitti hätäkeskukseen ja pyysi suojelua.

Ricci haki lähestymiskieltoa lähinnä sen takia, koska Heerdegen oli viime kuussa saanut tietää Riccin viettäneen aikaa miespuolisen kaverinsa kanssa. Heerdegen oli ryhtynyt lähettämään hänelle epäselviä ja vihaisia tekstiviestejä, joissa hän uhkasi pilaavansa Riccin uran.

Ricci ja Heerdegen menivät naimisiin lokakuussa 2013.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut