Christopher Nolanin atomipommileffasta kuva julki – tältä näyttää Cillian Murphy ”ketjupolttajan” roolissa

Luvassa on kova tähtikaarti.

Sekä yleisön että kriitikoiden mieleen olevan ohjaajan Christopher Nolanin seuraava elokuva on nimeltään Oppenheimer. Se kertoo atomipommin isänä pidetystä J. Robert Oppenheimerista ja hänen luotsaamastaan Manhattan-projektista. Leffa perustuu Kai Birdin ja Martin J. Sherwin Pulitzer-palkittuun kirjaan American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer.

Inception, Dunkirk ja Interstellar –ohjaajan tulevaan elokuvaan vaikuttaa olevan tunkua, tai sitten hän vain haluaa haalia mukaan ison joukon tunnettuja tähtiä. Pääroolissa Oppenheimerina nähdään Nolanin vakiokasvo Cillian Murphy, mutta mukana ovat myös muun muassa Matt Damon, Florence Pugh, Kenneth Branagh, Emily Blunt sekä Robert Downey Jr.

Oppenheimeria on määrä kuvata monessa paikkaa Yhdysvalloissa, muun muassa New Mexicossa, Kaliforniassa ja New Jerseyssä. Budjetiksi on varattu 100 miljoonaa dollaria. Elokuvan ensi-ilta on heinäkuussa 2023.

Cillian Murphysta on nyt tarjolla ensimmäinen kuva tulevassa roolissaan. Kuvassa nähtävä tupakka selittyy sillä, että Oppenheimer oli ketjupolttaja, ja hän saikin kurkkusyövän. Voit katsoa kuvan alta.

Lue myös: Amazon Primeen lisättiin mahtava mysteerileffa – kuinka pitkälle joku voi mennä huijauksen vuoksi? – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut