Daisy Ridleylle maksetaan paluusta Tähtien sota -elokuviin väitetysti valtava summa

Viimeisin Tähtien sota -elokuva julkaistiin vuonna 2019.

20.1.2024 19:05

Uusin, Disneyn omistuksessa ensimmäinen Tähtien sota -trilogia julkaistiin vuosien 2015-2019 aikana. Brittiläisen Daisy Ridleyn esittämä pääosahahmo Rey seikkaili The Force Awakens, The Last Jedi ja The Rise of Skywalker -elokuvissa.

Vaikka leffat saivat vaihtelevat arvosanat, tuottivat ne pelkästään lippuluukuilla miljardeja dollareita.

Trilogian jälkeen Disney on julkaissut vuosittain tv-sarjoja sijoittuen George Lucasin luomaan Tähtien sota -maailmaan. Disney Plus -palvelussa on nähty sarjoja kuten Ahsoka, The Mandalorian, Andor ja Kenobi.

Disneyn Tähtien sota -teokset ovat pyrkineet siirtymään tv-ruuduilta takaisin elokuvateatterihin jo jonkin aikaa, ja monia elokuvaprojekteja onkin vuosien varrella julkistettu. On ollut Game of Thrones -sarjan käsikirjoittajien elokuva, ohjaaja Taika Waititin leffa sekä The Last Jedin ohjaajan Rian Johnsonin trilogia. Muun muassa.

Suuri osa projekteista on kuitenkin peruttu, pistetty jäihin tai niistä ei ole kuultu vuosiin.

Nyt uusien elokuvien tuotanto vaikuttaa kuitenkin todennäköisimmältä kuin vähään aikaan. Disneyn omistama Lucasfilm on julkistanut uusia Tähtien sota -elokuvia, joihin kuuluu muun muassa The Mandalorian -tv-sarjaan perustuva elokuva sekä uusi Ridleyn tähdittämä leffa, joka sijoittuu aikaan The Rise of Skywalker -elokuvan jälkeen.

The Hot Mic -podcastin tuoreessa jaksossa paljastettiin, että Ridley on väitetysti palkattu mukaan elokuvaan 12,5 miljoonan dollarin summalla. Jos väite pitää paikkansa, kertoo se jo yksinään Disneyn luottamuksesta näyttelijää ja Rey-hahmoa kohtaan.

Screenrant-sivuston mukaan summa on samaa luokkaa sen kanssa, mikä maksettiin Margot Robbielle viime vuoden megahitti Barbiesta. Vertauksen vuoksi ensimmäisestä Tähtien sota -elokuvastaan Ridleylle maksettiin väitetysti 200 000-300 000 dollaria.

Lisää luettavaa