Darkseidin näyttelijä ei ole koskaan katsonut Justice League -elokuvaa – ”ala-astemaista”

Näyttelijää harmitti aikoinaan.

Justice League -elokuvassa oli tarkoitus nähdä Ray Porter Darkseidin roolissa. Hänet kuitenkin leikattiin siitä pois Joss Whedonin ottaessa elokuvan ohjauksen hyppysiinsä.

Porter kommentoi nyt, miksei ole koskaan katsonut Whedonin versiota elokuvasta.

– Ei ole kyse siitä (että minut leikattiin pois), enkä todellakaan halua vähätellä Joss Whedonia tai Warner Brosia, tai mitään sellaista. Olin vain elänyt sen tuotannon kanssa niin pitkään, Porter sanoi.

– Silloinen puolisoni työskenteli elokuvan parissa, joten pyörin mukana pitkän aikaa ennen kuin minut pestattiin, joten opin tuntemaan näitä ihmisiä. Oudolla tavalla otin sen tavallaan henkilökohtaisesti. Mietin, että he loivat tämän tosi siistin jutun ja sitten sitä muutetaan, enkä usko haluavani nähdä sitä. Se on vähän ala-astemaista, mutta silloin minusta tuntui siltä, Porter jatkoi.

Porter vielä kertoi, että kokemus elokuvateatterissa olisi ollut kurja.

– Olisi luultavasti ollut harmillista mennä katsomaan elokuva ja tietää: ”Ai niin, tässä kohtaa olisin tullut mukaan. No voi harmi. Lisää popkornia, Porter mietti.

Porter sanoi kuvanneensa paljon materiaalia Justice Leagueta varten. On vielä hämärän peitossa, paljonko häntä tullaan näkemään.

Tulevan Snyderin version nimi on Zack Snyder’s Justice League. Alla Porterin haastattelu.

YouTube video

Lähde: Movie Web

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut