DC-fanit kiukuttelevat taas: miksei Jared Letoa nähdä tulevassa supersankarileffassa?

Nähdäänkö Jokeri The Suicide Squadissa laisinkaan?

18.9.2019 10:31

James Gunn tekee Suicide Squadin uusiksi. Tai siis tavallaan vain käynnistää sen uudelleen, koska David Ayerin elokuva oli suoraan sanottuna huono. Siitä ei montaa valopilkkua Margot Robbien Harley Quinnin lisäksi löytynyt.

Elokuvassa nähtiin myös Jared Leton Jokeri. Letoa kuvattiin pitkät pätkät, mutta elokuvassa hahmoa nähtiin vain noin 14 minuutin verran. Tekijät väittävät tämän johtuneen siitä, että heidän piti esitellä hahmo vasta seuraavassa elokuvassa, joka olisi ollut Harleyn ja Jokerin rakkaustarina. Suicide Squadin piti vain kiusoitella hahmolla. Tai sitten myös tekijät huomasivat Leton vetäneen kaiken yli.

Gunnin The Suicide Squadin näyttelijät paljastettiin hetki sitten. Ayerin leffasta ovat jäljellä vain Robbie, Viola Davis, Joel Kinnaman ja Jai Courtney. Uusia nimiä ovat muun muassa Idris Elba, Peter Capaldi, John Cena, Pete Davidson ja Taika Waititi.

Missä on Leto?

Leton Jokeria kritisoitiin elokuvassa ehkä eniten. Silti osa faneista on nyt raivoissaan, kun Letoa ei enää Jokerina nähdä. Toiset taas ovat onnellisia, ettei Leto ole enää Jokeri.

Gunn on myös twiitannut Letosta melko kriittiseen sävyyn. Letosta on nimittäin levinnyt huhuja, että hän pitää aivan liian nuorista naisista. Siinä saattaa olla myös yksi syy, miksei Letoa Gunnin elokuvassa nähdä.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia