Spider-Manin jatko on suuri kysymysmerkki – siihenkö Far From Homen lopputekstikohtaus viittaa?

Spider-Manin tulevaisuus on mielenkiintoinen. Hahmolle voi käydä mitä vain.

Tom Hollandilla on kuuden elokuvan sopimus Disneyn Marvel Studiosin ja Sonyn kanssa Spider-Manista: kolme esiintymistä muissa MCU-leffoissa ja kolme omaa elokuvaa.

Hollandilla on enää yksi elokuva jäljellä: Spider-Man 3. Hän on jo näyttäytynyt Captain America: Civil Warissa, Avengers: Infinity Warissa ja Avengers: Endgamessa sekä tehnyt Spider-Man: Homecomingin ja Spider-Man: Far From Homen.

Sony omistaa Spider-Manin oikeudet, joten Disney on vain lainannut hahmon MCU:hun. Sonylla on kuitenkin tällä hetkellä tekeillä oma Spider-Man-universuminsa, jonka aloitti Tom Hardyn Venom ja pian nähdään Jared Leton Morbius.

Tietenkin Marvel ja Sony voivat jatkaa lainasopimusta, mutta mikäli Sonylla halutaan pelata rohkeaa peliä, ja myös Morbius on hitti, eivät he välttämättä jatka sopimusta Disneyn kanssa, vaan vievät Spider-Manin omaan maailmaansa. Toisaalla on tosin huhuiltu, että Sonyn Marvel-maailma saattaisi saapua Disneyn MCU:hun.

Miten käy Spider-Manin tässä tapauksessa? Sony joutuu luultavasti reboottaamaan hahmon jo kolmatta kertaa omaa maailmaansa varten, koska on melko varmaa, ettei Holland voi jatkaa diiliään heidän kanssaan.

Alla jättimäisiä spoilereita Far From Homesta! Älä lue, mikäli et halua tietää MCU-maailmaa järisyttävästä juonitapahtumasta.

Far From Homen lopputekstikohtauksessa nähdään kuinka J.K. Simmonsin esittämä Daily Buglen pomo J. Jonah Jameson (kyllä, hän palaa Sam Raimin leffoista tuttuun rooliinsa!) paljastaa koko maailmalle Spider-Manin henkilöllisyyden. Kaikki tietävät nyt Peter Parkerin olevan Hämis.

Koska Hollandilla on enää vain yksi elokuva sopimuksessaan, saattaa se merkitä Spider-Manin kuolemaa kolmannessa elokuvassa. Toisaalta se voi olla tarkoittamatta mitään, ja Hollandille kirjoitetaan uusi sopimus. Aika kertoo.

Lähde: Comicbook