DC Studiosin Peter Safran Batgirl-elokuvan perumisesta: ”Elokuva ei ollut julkaisukelpoinen”

Huhut olivat siis oikeassa.

1.2.2023 21:10

Leslie Gracen tähdittämän Batgirl-elokuvan hyllyttäminen hieman ennen kuin se valmistui oli pitkään puheenaiheena. Tai sitä se on edelleenkin.

Osa DC-faneista haluaa nähdä elokuvan, toiset taas ovat varmoja, ettei elokuvan peruminen johtunut mitenkään Warnerin ja Discoveryn fuusiosta vaan leffan laadusta.

Nyt DC Studiosin toinen pomo Peter Safran kertoo asiasta tarkemmin.

– Aiomme todellakin käyttää Batgirl-hahmoa vielä jossain. Näin Batgirl-elokuvan, ja sitä on tehnyt iso porukka äärettömän lahjakkaita tekijöitä, mutta se ei ollut julkaisukelpoinen. Sitä tapahtuu aina silloin tällöin. Mielestäni Warner Bros Discoveryn toimitusjohtaja David Zaslav ja hänen tiiminsä tekivät rohkean ja oikean päätöksen, koska se olisi satuttanut DC:n brändiä. Elokuva olisi myös haitannut kaikkien niiden elokuvanteossa olleiden ihmisten uria, Safran kertoo.

90 miljoonaa dollaria maksanut elokuva oli jo jälkituotannossa, kun sen julkaisu peruttiin Warnerin uuden johdon toimesta.

Safran kertoi samalla, että hän haluaa työskennellä elokuvan käsikirjoittajien ja ohjaajien kanssa tulevaisuudessa, ja osa heistä tekeekin jo töitä DC Studiosille.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa