Deadpool 2 saamassa ehkä Hugh Jackmanin mukaan – muttei ehkä niin kuin kuvittelit

Herkulliselta kuulostaisi.

28.3.2017 03:03

Hugh Jackmanin esittämän Wolverinen päätymisestä Deadpool 2 -elokuvaan on spekuloitu jo pitkään. Jackman sanoo kuitenkin ripustaneensa kyntensä naulaan Logan-elokuvan myötä. Jatko-osan käsikirjoittajilla saattaa silti olla jotain mielessään.

Käsikirjoittajat haluaisivat ehkä Jackmanin mukaan elokuvaan, mutteivät suinkaan Wolverinena, vaan omana itsenään. Idean esitti Deadpool 2 -elokuvan käsikirjoittajille Paul Wernickille ja Rhett Reeselle The Hollywood Reporterin toimittaja Aaron Couch.

– Pidän tuosta (ideasta). Deadpool elää maailmassa, jossa Hugh Jackman on olemassa. Ensimmäisessä elokuvassa hän niittaa kasvoihinsa People-lehden valitseman seksikkäimmän miehen kuvan (Jackman), joten ehkä hän voisi tavata Hughin Hughina. Se olisi todella hauskaa, Reese vastasi toimittajalle.

Jackman saattaisi suostua cameoon, sillä hänen ei tarvitsisi syödä tällöin sanojaan siitä, että Wolverinena esiintymiset ovat ohi. Kenties käsikirjoittajat saavat luotua jotain niin vastustamatonta, että Jackman nähdään elokuvassa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia