Deadpool 3 -käsikirjoittajat pohtivat uutta Wolverinen näyttelijää: kuka rooliin pitäisi palkata?

Fanit ovat jo spekuloineet uudella Wolverinella.

29.6.2022 15:48

Deadpool 3 on hyvää vauhtia tekeillä. Rhett Reese ja Paul Wernick viimeistelevät parhaillaan Ryan Reynoldsin tähdittämän elokuvan käsikirjoitusta.

Reese ja Wernick ovat käsikirjoittaneet myös edelliset Deadpoolit sekä muun muassa Zombielandin, Lifen, 6 Undergroundin ja Spiderheadin.

Free Guy -ohjaaja Shawn Levy ohjaa jatko-osan. Se on punanuttuisen törkyturvan ensiesiintyminen MCU:ssa.

Wolverine on yhdistetty usein Deadpooliin, etenkin kun Reynolds ja Hugh Jackman ovat niin hyviä kaveruksia.

Jackmanhan kiusoitteli fanejaan jonkinlaisella yllättävällä asialla juuri hiljattain. Ehkä se on Wolverine-cameo Deadpool 3:ssa?

Reese ja Wernick olivat Post-Credits Podcastissa -ohjelmassa vieraana, jossa he vitsailivat, että tulevan Wolverinen pitäisi olla lyhyempi tällä kertaa. Kaksikko väittää kuitenkin, ettei heillä ole minkäänlaista sisäpiirin tietoa uudesta Wolverinesta.

– Ottaisin rooliin jonkun tuntemattoman näyttelijän, koska myös Hugh oli verrattain tuntematon ottaessaan roolin vastaan. Hänestäkin ajateltiin, että hän on liian pitkä, eikä näytä oikealta ja mikä ihmeen Australia-juttu sillä on meneillään. Jos Disney pelaa korttinsa oikein, tuleva Wolverine on joku aivan tuntematon uusi näyttelijä, kaksikko pohtii.

– Mutta älkää pelätkö. He [Marvel Studios] pelaavat korttinsa oikein. Kevin Feige tietää mitä tekee. Ei hän kaipaa kommenttejamme.

Kaksikolla on Deadpool 3:n lisäksi työn alla Chris Evansin ja Ana De Armasin tähdittämä Ghosted sekä Twisted Metal -pelisarjan pohjalta tehty televisiosarja, jota tähdittävät Neve Campbell, Anthony Mackie ja Will Arnett.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia