Depp ja Jolie piileskelivät kameroilta The Touristin kuvauksissa

30.11.2010 14:02

Johnny Depp on kertonut työskentelystään Angelina Jolien kanssa tulevan The Tourist -elokuvan parissa. Depp antoi haastattelun rokkari Patti Smithille Vanity Fair -lehteen. Deppin mukaan Jolien tapaaminen ja häneen tutustuminen oli todella mieluisa yllätys. Depp on kertonut olleensa iloinen huomatessaan Jolien olevan uskomattoman normaali ja hänellä olevan tumma, perverssi huumorintaju.

Deppin ja Jolien kaltaisten tähtien ympärillä pyörii jatkuvasti paparazzeja. Deppin mukaan hän ja Jolie joutuivat piileskelemään ja välillä olemaan puhumatta toisilleen julkisesti, ettei kukaan saisi tilanteesta valokuvaa, jota alettaisiin tulkita väärin.

Depp on myös paljastanut Smithille mitä hänen tunnetuimmasta hahmosta, Jack Sparrow’sta aluksi ajateltiin Disneyllä. Deppin mukaan Disneyn väki ei voinut sietää hänen tulkintaansa Sparrow’sta. Disneyn silloinen johtaja Michael Eisner oli todennut hahmon pilaavan elokuvan. Moiset puheet eivät kuitenkaan vaikuttaneet Deppin työskentelyyn.

Depp on kertonut, että Disneyn puolelta oli kummasteltu, että onko Sparrow’lla jokin hätänä, onko hän mahdollisesti juovuksissa ja oli myös pohdittu, onko Sparrow homo. Depp on sanonut todenneensa yhdelle Disneyn henkilöstöön kuuluvalle naiselle, että eikö nainen tiennyt jokaisen Deppin roolihahmon olevan homo. Moinen toteamus oli tehnyt naisen todella hermostuneeksi.

Haastattelussa Depp on myös sanonut mitä hän tahtoisi vielä saavuttaa ja se on Hamletin rooli. Deppin mukaan Marlon Brando oli kehoittanut häntä perehtymään Hamletiin ja Depp itse myöntää, että hän haluaisi erittäin mielellään näytellä roolin.

Lähde: Vanity Fair
Kuva elokuvasta The Tourist, joka saa Suomen ensi-iltansa 21. tammikuuta.

Lisää luettavaa