Dinosaurukset kesyttänyt näyttelijä haastaa seuraavaksi sakemannit

Esihistorialliseen aikaan sijoittuneesta, lyhytikäiseksi jääneestä Terra Nova -sarjasta ja Avatar-elokuvasta tuttu Stephen Lang sotii saksalaisia vastaan tulevassa aussielokuvassa The 34th Battalion.

Langin lisäksi elokuvassa nähdään muitakin tuttuja kasvoja Vinnie Jonesin (Snatch – Hävyttömät) ja Emilie de Ravinin (Hulluna Saraan) muodossa.

The 34th Battalion kiinnostanee myös näyttelijähunksien, Chris (Thor) ja Liam Hemsworthien (The Expendables 2) faneja, kun pesueen kolmas veli Luke Hemsworth kokeilee kykyjään elokuvakameran edessä. Luke on aiemmin nähty pistäytymässä eri sarjoissa, kuten Neighbours-saippuassa.

The 34th Battalion kertoo australialaisesta sotilasyksiköstä, joka britti- (Jones) ja jenkkikomentajien (Lang) opastuksella taisteli saksalaisia vastaan ensimmäisessä maailmansodassa.

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet ensikertalaiset, isä Ian ja poika Luke Sparke. Luke on samalla myös ensimmäistä kertaa elokuvan ohjaana. Vaikka kaksikolla ei kokemusta käsikirjoittamisesta ja ohjaamisesta olekaan, löytyy molemmilta kattava kokemus monien historiallisten sotaelokuvien työryhmistä, erityisesti sotilaspukujen saralla.

The 34th Battalionin on määrä marssia vauhtiin kesällä. Valmista kannattaa odotella aikaisintaan vuoden lopulla.

Kuva Terra Novasta.

Lähde: Deadline

(Episodi/JS)