Disney haluaa tehdä lisää Indiana Jonesia – jatkaako Harrison Ford?

Disneyn ostaessa Lucasfilmin, sai yhtiö Star Warsin lisäksi oikeudet myös Indiana Jones -sarjaan. Tämän jälkeen levisi huhu, että sarja haluttaisiin aloittaa alusta nuorella Indyllä, jota näyttelisi mahdollisesti Bradley Cooper. Käsikirjoittaja Frank Darabont kumosi kuitenkin huhut hyvin nopeasti, sanoen niiden olevan vain nettihuhuja, joissa ole tippaakaan totuutta.

Disneyn pamppu Bog Iger kuitenkin kertoo Varietyn mukaan, että yhtiö haluaisi tehdä uuden Indiana Jones -elokuvan, mutta ei pidä sen kanssa kiirettä. Ajatuksena on, että Star Wars on ensisijainen projekti, Indyn tullessa ajallaan.

Harrison Fordin osallisuudesta seuraavaan mahdolliseen Indy-seikkailuun studio ei vielä sano mitään. Voisi kuitenkin olettaa, että mikäli sarjan jatkaminen on suunnitelmissa vasta Star Warsin jälkeen, joutunee Ford jättämään ruoskan jonkun toisen näyttelijän haltuun.

Latino Review’n mukaan Indiana Jonesin alusta aloittaminen nuorella näyttelijällä on edelleen studion suunnitelma, mutta mitään varmaa tietoa asiasta ei vielä ole, ja sitä saataneen odotella, kunnes Star Wars -häly laantuu – eli aika pitkään.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut