Percy Jackson -sarja saapuu pian Disney Plussaan – katso virallinen julkistusvideo!

Eeppistä fantasiaseikkailua tiedossa!

26.1.2022 17:30

Supersuosittu nuortenkirjasarja Percy Jackson on kääntymässä Disney Plus -suoratoistosarjaksi. Virallisen julkistuksen asiasta teki tarinoiden alkuperäinen kirjoittaja Rick Riordan viden muodossa.

Sarjaa lähdettiin kehittelemään jo vuonna 2020, mutta vasta nyt Disney on antanut sen etenemiselle virallisen vihreän valon. Kirjojen tarina seuraa nuorta Percy Jacksonia, joka saa tietää olevansa puolijumala – Poseidonin poika. Pian hän ajautuukin jännittäviin seikkailuihin, jotka yhdistelevät nokkelasti nykyaikaisia ilmiöitä ja kreikkalaisen mytologian tarustoa.

Riordan kirjoittaa pilottijakson yhdessä Jon Steinbergin kanssa ja sen ohjaajana tulee häärimään James Bobin (Mysterious Benedict Society). Riordan toimii myös yhtenä sarjan vastaavista tuottajista ja jatkaa myöhempienkin jaksojen käsikirjoitusten parissa. IMDb kertoo sarjan julkaisuajankohdaksi tällä hetkellä vuoden 2023.

Viisiosaisesta kirjasarjasta on tuotettu kymmenisen vuotta sitten jo myös kaksi elokuvaa. Percy Jackson ja salamavaras sai ensi-iltansa vuonna 2010 ja Percy Jackson ja hirviöidenmeri vuonna 2013. Ne olivat melko tuottoisia, vaikka kriitikoilta ne saivatkin jakautuneita mielipiteitä. Elokuvissa nimikkohahmoa esitti Logan Lerman.

Julkistusvideon ja elokuvatrailerin voi katsastaa alta sillä aikaa, kun jäämme jännityksellä odottelemaan julkistuksia siitä, ketkä mahtavatkaan astua täysi- ja puoliveristen jumalien saappaisiin tässä uudessa adaptaatiossa.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa