Disneyltä potkut saanut Gina Carano puhuu ”vaarallisesta cancel-kulttuurista”

Caranon ura jatkuu muissa merkeissä.

20.6.2022 12:51

Entinen vapaaottelija ja nykyinen näyttelijä Gina Carano sai potkut The Mandalorian -sarjasta, koska hän haukkui julkisesti kasvomaskien käyttöä koronapandemian aikana, puhui äänestyshuijauksesta Trumpin hävittyä vuonna 2020 ja vertasi eri mielipiteitä omaavien ihmisten kohtaamaa vainoa Natsi-Saksan juutalaisvainoon.

40-vuotias Carano on puhunut Yhdysvaltojen päätymisestä isoihin ongelmiin, ja on verrannut cancel-kulttuuria sosiaaliseen luokittelujärjestelmään, joka on esimerkiksi Kiinassa voimissaan.

– Mielestäni Cancel-kulttuuri on erittäin vaarallinen ilmiö, Carano kertoi Fox Newsin haastattelussa.

– He tulevat voittamaan taistelun suosiosta, koska he pystyvät manipuloimaan dataa, ja samalla he pystyvät vaikuttamaan massoihin, mikä taas tuhoaa yksilön.

Carano pitää häneen kohdistuneita cancel-toimia ylimitoitettuna. Carano väittää Hollywood-median käynnistäneen lokakampanjan häntä vastaan. Caranon mukaan jokainen tapaus pitäisi käsitellä yksilöllisesti.

Hän kritisoi samalla yhtiöiden saarnaavan kaikenkattavasta tasa-arvosta, mutta lopulta nämä yhtiöt eivät kerro kuin yksipuolisen näkemyksen tarinasta.

– En seurannut heidän narratiiviaan, joten sain potkut.

Alla Caranon uuden elokuvan Terror on the Prairien traileri.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia