Disneyn ihastuttava prinsessaelokuva Lumottu saa pian jatkoa – traileri ja juliste antavat esimakua taianomaisesta tarinasta

Tästä hieman taianomaisuutta syksyyn.

11.9.2022 00:30

Vuonna 2007 julkaistu, animaatio- ja liveaction-tyyliä mainiosti yhdistelevä satuelokuva Lumottu on saamassa jatko-osan 15 vuoden jälkeen. Disenchanted on saapumassa Disney Plussan katseluvalikoimaan 24. marraskuuta.

Elokuva jatkaa Gisellen ja Robertin rakkaustarinaa. He muuttavat perheensä kanssa uuteen taloon viettämään onnellista loppuelämäänsä, mutta pian Gisellen tekemä maaginen toive kääntääkin sekä hänen perheensä että Andalasian valtakunnan elämät mullin mallin.

Jatko-osan päärooleissa nähdään jälleen Amy Adams sekä Patrick Dempsey. Ensimmäisestä osasta tuttuina kasvoina mukana ovat heidän lisäkseen myös James Marsden ja Idina Menzel, uutena tulokkaana Disneyn-taikamaailmaan saapuu tällä kertaa mm. Maya Rudolph.

Alta voi kurkistaa tuoreen Disenchanted-trailerin. Videomateriaali ja juliste julkaistiin osana Disneyn tänä viikonloppuna käynnissä olevaa D23-tapahtumaa.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia