Lisää aarrejahteja tiedossa: Disney Plussan uusi National Treasure -sarja sai virallisen nimen

Disney sen kuin laajentaa alkuperäissarjakattaustaan.

7.7.2022 17:00

Vuosina 2004 ja 2007 julkaistut, Nicolas Cagen tähdittämät National Treasure -seikkailuelokuvat menestyivät mainiosti ja Disney onkin pitänyt franchisen korvansa takana. Lanseerattuaan oman suoratoistopalvelunsa, studio lähti kehittelemään seikkailulle jatkoa; uusi tuleva sarja on nimeltään National Treasure: Edge of History.

Sarja seuraa nuorempaa aarteenmetsästäjien sukupolvea ja sen pääosaan on kiinnitetty toistaiseksi suhteellisen tuntematon, latinalaisamerikkalainen Lisette Alexis. Alkuperäiselokuvissa nähty Justin Bartha uusii sarjassa aiemman roolinsa ja mukana seikkailussa nähdään tällä kertaa myös Catherine Zeta-Jones. Cagea siinä ei tämän hetken tietojen mukaan tulla näkemään.

Edge of Historyn tuottajina toimivat mm. Jerry Bruckheimer ja aiemmat elokuvat ohjannut Jon Turtletaub. Sen ohjauksesta vastaa Mira Nair ja ensimmäinen tuotantokausi tulee koostumaan yhteensä kymmenestä jaksosta.

Lisätietoja sarjasta on luvassa kahden viikon kuluttua, kun San Diego Comic Con pyörähtää käyntiin. Sarjalla tulee olemaan tapahtumassa oma paneelinsa.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa