Doctor Sleep -ohjaaja Mike Flanagan paljasti unelmatyönsä: haluaisi tehdä Stephen Kingin pääteoksesta adaptaation

Vielä joskus tämä tulee tapahtumaan.

The Haunting of Hill House -sarjan luonut Mike Flanagan on tehnyt jo kaksi Stephen King -adaptaatiota, Gerald’s Gamen ja Doctor Sleepin.

Flanagan paljasti Fantasia International Film Festivalin haastattelussa oman unelmaprojektinsa.

– Vastaukseni on sama kuin monella muullakin Stephen King -fanilla. Musta torni on tarina, jonka haluaisin kertoa. Se on Graalin maljani. Onhan siinä kuitenkin melkoinen työmaa. Niin moni lahjakas ihminen on jo vuodattanut paljon hikeä ja verta, hukannut sydämensä ja sielunsa sen adaptaation takia, Flanagan kertoo.

Musta torni -saagassa on kahdeksan kirjaa. Niistä muodostuu jättimäinen scifi-kauhulänkkäritarina, joka on levinnyt myös muualla Kingin kirjoihin. Musta torni on King-universumin keskus. Sieltä kaikki on saanut alkunsa.

J.J. Abrams ja Ron Howard olivat viimeisin parivaljakko, joka yritti tehdä Mustasta tornista toimivaa tarinaa filmille. Nikolaj Arcel ohjasi projektin pohjalta surkean elokuvan, jota tähdittivät Matthew McConaughey ja Idris Elba. Vuonna 2017 ilmestyneen elokuvan piti laajentua leffa- ja televisiosarjaksi.

Amazon Studios osti kirjojen oikeudet vuonna 2018 ja pyrki tekemään niistä sarjan, johon myös Jasper Pääkkönen pestattiin. Projekti haudattiin vuoden alussa.

Katsotaan mitä tulee seuraavaksi.

Lähde: Comingsoon

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut