Doctor Who -tähti Jekyll & Hyde -mukaelman päärooliin

Perheprojekti.

Yksi suosituimmista Doctor Who -näyttelijöistä, David Tennant, tarttuu jälleen uuteen rooliin. Vuonna 2010 aikamatkailevan tohtorin vakiopestinsä jättänyt Tennant tekee seuraavaksi hypyn klassikkojen puolelle. Hän valmistautuu kauhutarinasta Tohtori Jekyll & Mr. Hyde tehtävästä mukaelman päärooliin.

Robert Louis Stevensonin 1800-luvulla ilmestyneestä kirjasta on ehditty tehdä jo useita tulkintoja, mutta tällä kertaa päähenkilö on tiedemiehen sijasta toimittaja. Hide-nimisen sarjan juoni liittyy salaliittoteorioihin. Tennantin tulkitsema toimittaja elää uransa aallonpohjaa, kunnes törmää huikealta vaikuttavaan tarinaan. Kohtä hän kuitenkin tajuaa sohaisseensa varsinaista ampiaispesää, ja lähtiessään pakomatkalle, hän ajautuu onnettomuuteen, jolla on hyvin ikäviä sivuvaikutuksia.

Tennant sekä näyttelee että tuottaa sarjaa vaimonsa Georgian kanssa. Hiden käsikirjoituksesta vastaavat Marvelin Agent Carterin takaa tunnetut Michele Fazekas ja Tara Butters. Ohjaajana puolestaan toimii Julie Anne Robinson (Weeds, Bridgerton).

 

Lähde: Deadline