Dolph Lundgren kertoi Hollywood-kaunottaren järjestämistä seksiorgioista – ei jaksanut sen jälkeen tehdä töitä

”Kuulostaa mahtavalta teoriassa.”

Dolph Lundgren huomasi olevansa melkeinpä pulassa, kun hän deittaili aikoinaan Bond-leffastakin tuttua näyttelijä-laulajaa Grace Jonesia. Hän paljasti nyt haastattelussa melkoisen intiimejä asioita ajasta 80-luvulla Jonesin kanssa. He seurustelivat tuolloin kuuden kuukauden ajan.

Näyttelijä kertoi hänellä olleen vaikeuksia pysyä Jonesin makuuhuonetottumusten tahdissa. Hän paljasti Jonesin järjestäneen heille seksiorgioita, jotka kuluttivat energiaa.

– Niin tapahtui välillä. Joko Gracen kanssa tai ilman, Lundgren kertoi.

– Joskus hän toi naisystävänsä kotiin. Sitten minun täytyi jaksaa nousta aamulla töihin ja sellaista, tähti jatkoi.

– Sanoisin, että enimmillään oli ehkä neljä tai viisi tyttöä. Kuulostaa mahtavalta teoriassa, mutta sitten sinun täytyy herätä aamulla ylös ja tapella Sylvester Stallonea vastaan, joka ei ollut niin hyvä juttu, näyttelijä vielä lisäsi.

Lundgren väitti suhteen päättyneen, koska hän alkoi saada Rocky IV -leffan myötä mainetta ja kunniaa. Jones tuli ruotsalaisnäyttelijän mukaan asiasta kateelliseksi ja päätti suhteen. Myös naiset kiinnostuivat Lundgrenista ensi-illan jälkeen, eikä Jones väitetysti kestänyt sitä.

Lundgrenin mukaan Jonesista otettiin kuvia, kun he menivät Rocky IV:n ensi-iltaan. Kun elokuva päättyi, kuvia otettiinkin Lundgrenista.

Lähde: Metro

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut