Donald Trump sai suuren näyttelijälegendan taakseen: Hän on patriootti!

Jon Voight as Mickey Donovan in Ray Donovan (Season 3, Episode 01). - Photo: Michael Desmond/SHOWTIME - Photo ID: RayDonovan_301_4622.R

Tähden tytär ei liene mielissään…

Republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump on kulkenut kamppanjansa aikana melko yksin. Hänen kamppanjastaan ovat puuttuneet suuret julkkistukijat, toisin kuin Hillary Clintonin tai Bernie Sandersin kamppanjasta. Muusikot, kuten Queen, Luciano Pavarottin perikunta, Adele, Elton John ja Rolling Stones ovat kieltäneet käyttämästä omaa musiikkiaan kamppanjassa. Muutamat b-luokan tv-kasvot ovat puhuneet julkisesti olevansa Trumpin kelkassa, mutta nyt mukana on myös yksi näyttelijsuuruus.

Oscar-voittaja Jon Voight on tukenut julkisesti Trumpia: ”Hän on vastaus ongelmiimme. Meidän tarvitsee mennä hänen taakseen. Republikaanien on yhdistyttävä tämän miehen taakse.” Voight kertoo, että Trump on oikea mies muodostamaan puolueen uudestaan sellaiseksi jollainen se on ollut, ja jollainen sen täytyy olla.

Voight kertoi Trumpin olevan myös ”hauska, leikkisä ja värikäs, mutta ennen kaikkea rehellinen.” Voight on nykyisen presidentti Barack Obaman vastustaja, ja kertoi äänestäneensä Mitt Romneya edellisissä vaaleissa.

Angelina Jolien isä on myös sitä mieltä, ettei ”värikäs” Trump ole vaaraksi maalle. ”Hän on patriootti”, Voight ylistää. Hänet muistetaan legendaarisista elokuvista, kuten Keskiyön Cowboy ja Syvä joki.

Uutisesta kertoi Hollywood Reporter. Kuva sarjasta Ray Donovan.

Aiheeseen liittyvät jutut