Eddie Murphy paljasti syyn, miksei tehnyt elokuvia vuosikausiin

Asia pihvi.

9.3.2021 19:18

Eddie Murphyn Prinssille morsian 2 ilmestyi juuri Amazon Prime Video -suoratoistopalveluun. Se on saanut nihkeähkön vastaanoton. Esimerkiksi Episodin arviossa elokuva sai vain kaksi tähteä viidestä.

Murphy oli todella kuuma nimi 1980-luvulla. 90- ja 2000-luvuilla miekkosen suosio kuitenkin romahti. Hänen elokuvansa floppasivat lippukassoilla yksi toisensa jälkeen. Sekä kriitikot että fanit haukkuivat elokuvat, joten Murphy katosi parrasvaloista.

Murphy voitti karmeasta Norbit-elokuvastaan karmeimman miesnäyttelijän, sivuosan ja naisnäyttelijän Golden Raspberryt. Razziet jaetaan aina vuoden huonoimmille elokuville.

59-vuotias Murphy on näytellyt vain kahdessa elokuvassa vuoden 2012 A Thousand Wordsin ja Prinssille morsian 2:n välissä.

Miksi?

– Tein pelkkiä paskoja elokuvia. Se ei ollut hauskaa, koska voitin pelkkiä Razzieita. Ne kusipäät antoivat minulle vieläpä kaikkien aikojen huonoin näyttelijä -palkinnon. Ehkä oli aika pitää taukoa. Aioin ensin lomailla vuoden, mutta se venyi kuuteen vuoteen. Istuisin vieläkin sohvalla tekemättä mitään, mikäli en haluaisi, että viimeinen asia, mistä minut muistetaan, on se hevonpaska mitä tein. Suunnittelin tekeväni Dolemiten, Saturday Night Liven ja Prinssille morsian 2:n, joiden jälkeen palaisin stand-upin pariin. Ainakin ihmiset näkisivät, että olen edelleenkin hauska, Murphy kertoo.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa