Eeppinen yhteiskuva Star Wars -suosikkihahmoista – promoavat kimpassa tulevia Disney Plus -sarjojaan

Tämän kuvan voisi vaikka kehystää seinälleen saman tien.

18.5.2022 18:30

Star Wars -huuma se ei ota laantuakseen vielä kaikkien näiden vuosikymmenien jälkeenkään. Tällä hetkellä franchisen pääasiallinen panostuskohde ovat laadukkaat Disney Plus -suoratoistosarjat ja niitä promotakseen studio järjestikin mielettömän yhteistilaisuuden tähtiensä sekä Vanity Fair -lehden kanssa.

Tilaisuuden lopputuloksena syntyi kattava artikkeli sarjojen kehittelystä sekä tulevaisuudesta. Sitä tukemaan tarvittiin toki myös kuvamateriaalia, eivätkä fanit varmasti ole pettyneitä päästessään näkemään suosikkihahmonsa ensi kertaa rinta rinnan lehden kansikuvassa. Sinisävytteisessä otoksessa komeilevat Ahsoka (Rosario Dawson), Mandalorian (Pedro Pascal), Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) ja Cassian Andor (Diego Luna).

Artikkeli valottaa kuinka tähdet saivat tietää roolituksistaan ja millaisin mielin he lähtivät työstämään sarjojaan. Osalle kyseessä oli paluu vanhaan rooliin, osa astui kaukaiseen galaksiin ensimmäistä kertaa. Lucasfilmsin johtaja Kathleen Kennedyn mukaan erittäin tärkeää oli löytää sarjojen pariin taitavien tähtien lisäksi myös omistautuneita visionäärejä. Jon Favreau ja itse Geroge Lucaksen alaisuudessa aloittanut Dave Filoni ovat nousseet tässä suhteessa studion korvaamattomiksi luoviksi voimavaroiksi.

Star Wars on ainutlaatuinen siksi, että olemme käytännössä yhtä suurta tarinaa”, Kennedy sanoo. ”Kaikkien, jotka tulevat mukaan [tähän] universumiin tulee ymmärtää, että kyseessä on kolmen, neljän, viiden vuoden sitoutuminen. — [Franchise] vaatii tällaista huolenpitoa.”

Seuraavana esitysvuorossa on ensi viikolla käynnistyvä Obi-Wan Kenobi, jota palaa tähdittämään McGregorin lisäksi myös hänen entinen aisaparinsa Hayden Christensen. Andor saapuu katseltavaksi Disney Plussaan kesän lopulla ja kolmas kausi The Mandalorianista joko tämän vuoden lopulla tai 2023 alussa. Myöhemmin ensi vuonna katsojat pääsevät seuraamaan Ahsokaa.

Lue koko kattava Vanity Fair -artikkeli täältä ja katso alta myös hieno kulissien takainen video kansikuvauksista.

Lisää luettavaa