Eikö The Walking Deadin Rick Grimes edes ole turvassa? Outo lausunto tuottaja Robert Kirkmanilta (ei spoileria)

Jännitys vain kasvaa.

30.9.2017 14:15

The Walking Dead -sarjan päätähti Andrew Lincoln esittää sarjassa selviytyjien johtohahmoa Rick Grimesia. Karismaattinen hahmo on tietysti monen fanin suosikki.

Grimes on johtanut joukkoa sarjan alusta asti muutamia kriisitilanteita lukuunottamatta. Voisiko hän joku päivä päättää päivänsä vaarallisessa The Walking Deadin maailmassa, vaikka on pääroolissa? Tuottaja Robert Kirkmanin ja myös näyttelijä Andrew Lincolnin mielestä kyllä.

– Ehdottomasti. Kaikki on kauniilla tavalla katettu niin, että kamera kertoo varmasti hänen tarinansa – ja sitten näkökulma voisi vain vaihtua. Jos jokin sarja sen tekisi, niin meidän. Mutta tapahtuuko se vai ei… noh, sinun täytyy vain odottaa ja katsoa, eikö pidäkin, Lincoln kiusoitteli.

Myös tuottaja Kirkman komppasi ja sanoi sarjan kertovan enemmän ympäröivästä maailmasta kuin sen henkilöistä. Hän kehui myös nykyisiä näyttelijöitä vahvaksi ryhmäksi.

Katsojan kannalta Grimesin kuolema voisi olla aikamoinen antikliimaksi, mutta eittämättä rohkeaa sarjan tekijöiltä. Ehkäpä lausunto aiheuttaa ainakin sen, että tulevia kausia joutuu katsomaan entistä jännittyneemmin.

Laude: Screen Rant

Lisää luettavaa