Emmy-palkittu näyttelijätär kertoo Louis C.K.:n masturboineen hänen edessään omalla suostumuksellaan

Erikoisia paljastuksia.

30.12.2018 23:48

Komedienne, Emmy-palkittu Sarah Silverman paljasti Howard Stern Show’ssa, että ahdistelusyytöksien keskellä rämpivä koomikko Louis C.K. on masturboinut myös hänen edessään. Tosin, siinä tapauksessa Silverman oli antanut luvan. Uutisesta kertoi Variety.

Silverman sanoi, että tulee todennäköisesti katumaan lausuntoaan. Hän kertoi, että on tuntenut ”Louisin ikuisuuden”. ”Kun olimme lapsia, hän kysyi voisiko masturboida edessäni, ja joskus sanoin ’v*ttu joo, haluan nähdä sen!'”, Silverman kertoi. ”Olimme vain ystäviä. Joskus, joo, halusin nähdä sen. — Joskus sanoin, ’ei v*tussa, ällöttävää’ ja tilasimme pizzan.”

Silverman huomauttaa, että hänen ystävänsä teot ahdisteltuja naisia kohtaan eivät kuitenkaan ole hyväksyttäviä. ”Tietyn pisteen jälkeen, kun hänestä tuli vaikutusvaltainen, ei edes kuuluisa, mutta vaikutusvaltainen komedian maailmassa, se kaikki muuttuu”, Silverman sanoo. ”Hänestä [Louiksesta] tuntui, että hän on sama henkilö, mutta dynamiikka oli eri, joten se ei ollut ok.” Tällä Silverman viittaa siihen, että koomikolla oli valta-asema hänen uhreihinsa nähden.

Kuva We Are Miracles

Lisää luettavaa