”En ole koskaan ollut näin likainen ja verinen” – Anya Taylor-Joy yrittää sisäistää, mitä uuden Mad Max -leffan kuvauksissa tapahtui

Näyttelijätär oli mukavuusalueellaan kuvauksissa.

19.11.2022 22:00

Anya Taylor-Joy kertoi IndieWiren haastattelussa odotetun Furiosa-elokuvan kuvauksista.

Furiosa on esiosa Mad Max: Fury Road -elokuvalle. Nimensä mukaisesti elokuva kertoo Fury Roadissa nähdystä Furiosa-hahmosta ja tämän nuoruudesta. Fury Roadissa Furiosaa esittänyt Charlize Theron ei näyttele hahmoa elokuvassa, vaan kovassa nosteessa oleva Anya Taylor-Joy (Musta kuningatar, The Northman) esittää Furiosaa nuorempana.

– Olen ollut toisella planeetalla viimeiset seitsemän kuukautta. Luulen, että minun täytyy istua alas ja yrittää sisäistää, mitä tapahtui viimeisen seitsemän kuukauden aikana. Olen erittäin, erittäin ylpeä siitä ja kaikista ihmisistä, joiden kanssa sain työskennellä. Ja kaikki se rakkaus, vaivannäkö ja työnmäärä mitä sen eteen tehtiin, olen innoissani sen näkemisestä, Taylor-Joy kuvaili.

– En ole koskaan ollut näin likainen ja verinen, mikä kertoo paljon, erittäin paljon. Aina kun voin olla likainen ja verinen, enkä täydellisen huoliteltu ja nätti, olen innoissani. Silloin tunnen itseni mukavaksi. Joten Furiosa todellakin oli kuin minulle tehty, Taylor-Joy ilakoi.

Taylor-Joy nähdään juuri ensi-iltaan tulleessa The Menu -elokuvassa, jonka arvion voit lukea täältä.

Furiosa saa ensi-iltansa toukokuussa 2024.

Lähde: IndieWire

Lisää luettavaa