Anya Taylor-Joysta olisi voinut tulla Disney-tähti, mutta halusi mieluummin näytellä tässä viiden tähden kulttikauhuleffassa

Upea näyttelijätär!

12.11.2022 10:27

Anya Taylor-Joysta on noussut nopeassa tahdissa Hollywoodin a-sarjalaiseksi. Hänet on nähty jättimäisissä franchiseissa, pienissä indie-tuotannoissa sekä palkintoja kahmineissa sarjoissa.

Taylor-Joy kertoi Harper’s Bazaar -lehden haastattelussa saaneensa tarjouksen tehdä Disney Channelille jonkin sarjan pilottiosan, mutta valitsikin sen sijaan huikean hienon viiden tähden kauhuleffan, Robert Eggersin The Witchin.

– Muistan tämän, koska sain tarjoukset samana päivä. Juoksentelin ympäri taloa kuin hullu, koska minulle oli kerrankin tarjottu rooleja. Minulla oli kuitenkin erittäin hyvä tunne The Witchistä, joten päädyin ottamaan sen Disney-projektin sijaan. The Witch oli jotain vierasta ja pyhää minulle, Taylor-Joy kertoo.

The Witchistä tuli urani kulmakivi. Sen kokemuksen takia työskentelen edelleenkin samoin. Minun pitää tehdä jokaisessa kohtauksessa parhaani, koska ei kukaan muu tee sitä puolestasi.

Taylor-Joy nähdään seuraavaksi The Menu -nimisessä mustassa satiirissa. Hän näyttelee myös pääosaa tulevassa Mad Max: Furiosassa.

Alla The Menun traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa