The Northman -ohjaajan Nosferatu on saamassa kovan näyttelijälisäyksen

Pakkokatsottavaa kauhufaneille.

8.10.2022 14:31

Huippuohjaaja Robert Eggers (The Witch, The Lighthouse, The Northman) on pyrkinyt tekemään uutta versiota klassisesta Nosferatusta jo pitkään.

Eggers nappasi aiemmin elokuvaansa Bill Skarsgårdin ja Johnny Deppin tyttären Lily-Rose Deppin. Muun muassa Mad Max: Fury Roadista tuttu Nicholas Hoult on ilmeisesti lähdössä myös mukaan.

Uudessa Nosferatussa nähdään Deppin esittämän nuoren naisen ja transilvanialaisen vampyyrin (Skarsgård) välinen eriskummallinen ja kammottava suhde 1800-luvun Saksassa.

Eggers yritti tehdä elokuvan jo jokunen vuosi sitten, kun siihen oli pestattu Anya Taylor-Joy ja Harry Styles. Aikatauluesteet tulivat lopulta vastaan ja Eggers joutui laittamaan projektinsa jäihin.

Eggers onkin kertonut vitsaillen, että hän uskoo F.W. Murnaun (alkuperäisen Nosferatun ohjaaja) haamun pyrkivän sabotoimaan elokuvan kuvaukset, sillä hän on joutunut keskeyttämään tuotannon jo kahdesti.

Nicholas Hoult nähdään pian myös toisessa vampyyrielokuvassa, Renfieldissä, jossa hän esittää Draculan (Nicolas Cage) apuria. Renfieldin ensi-illan pitäisi olla huhtikuussa 2023.

Lähde: JoBlo

Lisää luettavaa