”En ole nähnyt yhtään elokuvaani” – nämä tähdet eivät pysty katsomaan itseään

Joillekin näyttelijöille oman pärstän tai esityksen katsominen on täysin sietämätön tai turha kokemus.

25.5.2016 21:02

Joitain näyttelijöitä saatetaan pitää turhamaisina ja itserakkaina, mutta on monia Hollywood-tähtiä, jotka eivät halua katsoa omia elokuviaan. Tässä heistä joitain.

Tom Hanks

Koko maailman suosikkinäyttelijä pitää itsensä katsomista täysin absurdina, joten hän ei katso lainkaan vanhoja elokuviaan. Näyttelijä sanoo nähneensä elokuvansa yleensä kerran, mutta ei suostu katsomaan niitä toiste. Ainoa, jonka hän voisi kuvitella katsovansa, on That Thing You Do, jonka Hanks myös ohjasi.

Julianne Moore

”En ole nähnyt yhtään omaa elokuvaani”, on Julianne Moore sanonut.  Palkittu ja pidetty Moore ei omien sanojensa mukaan kykene istumaan elokuviensa ensi-illoissa katsomassa itseään. Näyttelijä saakin isomman potkun elokuvien tekemisestä, kuin niiden katsomisesta.

Joaquin Phoenix

”En halua nähdä itseäni samalla tavalla kuin kamera minut näkee”, sanoi Phoenix mainostaessaan Paul Thomas Andersonin The Master -elokuvaa vuonna 2012. Näyttelijän mielestä oman itsensä näkeminen valkokankaalla on pakosti itsetietoinen kokemus. Phoenix ei kuitenkaan näe mitään arvoa oman suorituksensa katsomisessa ja uskoo sen enemmänkin vahingoittavan tulevia töitään.

 

Johnny Depp

Suuren valkokangaspersoonan näyttelijä ei itse halua tuijottaa omaa naamaansa elokuvissa. ”Tein kauan sitten valinnan olla katsomatta omia elokuviani, mikä on mälsää, koska missään myös paljon ystävieni hienoja töitä”, Depp on sanonut. Hänkin kuitenkin uskoo omien elokuviensa katsomisen tekevän hallaa työlleen.

Reese Witherspoon

Walk the Line ja Legally Blonde -elokuvien tähti kuolisi mieluummin kuin katsoisi omia elokuviaan. ”En katso niitä, koska ajautuisin itseinhon pyörteeseen, mutta silloin tällöin näen jonkin pätkän, enkä muista yhtään tehneeni sitä. Se on tosi outoa”, Witherspoon sanoo omista töistään.

Lähde: Looper

 

Lisää luettavaa