”En tiennyt tulenko ehjänä ulos” – Jennifer Lawrence joutui koville uuden kauhuleffan kuvauksissa

Psykologinen kauhutrilleri mother! jätti jälkensä huippusuosittuun tähteen.

Ensimmäisen trailerinsa tällä viikolla saanut mother! ei ollut mikään helpoin kuvausurakka elokuvan tähdelle Jennifer Lawrencelle. Voguen haastattelema näyttelijä paljastaa hyperventiloineensa ja loukanneensa kylkiluunsa rankoissa kuvauksissa.

Ohjaaja Darren Aronofsky veti tähtensä niin äärimmilleen, että tämä tarvitsi lisähappea ja ”Kardashian-teltan” selviytyäkseen kuvauksista

”Minulla on happiletkut sieraimissani ja Darren ilmoittaa, että kuva oli epäskarppi, tehdään uusiksi. Sanoin hänelle suoraan, että ’painu vi***un”, Lawrence ilmoittaa.

Mother! kertoo pariskunnasta, jonka parisuhde joutuu koetukselle, kun kutsumattomat vieraat saapuvat rikkovat näiden rauhallisen elämän. Elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Domhnall Gleeson ja Kristen Wiig.

”En ole koskaan joutunut menemään niin synkkään paikkaan… En tiennyt tulenko ehjänä ulos”, näyttelijä kertoo, mutta paljastaa erikoisen telttansa olleen eräänlainen pelastus.

”Se oli teltta, joka oli täynnä kuvia Kardashianeista ja jossa pyöri Keeping Up with the Kardashians loopilla. Niiden lisäksi purkkapalloja – minun turvapaikkani.”

mother! saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 15.9.2017.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut