Ensimmäiset paljastukset Warcraft-elokuvasta – kuka on kuka ja mitä tapahtuu?

Pelijätti Blizzard järjesti vastikään vuosittaisen BlizzCon-tapahtumansa, jossa pelien lisäksi puhuttiin myös Duncan Jonesin tulevasta Warcraft-elokuvasta. Legendary Picturesin suojissa tehtävästä elokuvasta on annettu pieniä tietopaloja ja näyttelijäjulkistuksia, mutta kovin isoja paljastukia ei ole tippunut – eikä kuvia nähdä vieläkään.

Nyt elokuvasta ollaan viisastuttu sen verran, että tiedetään kuitenkin, kuka esittää ketäkin ja mistä tarina ottaa pohjansa.

Warcraftin tarina ottaa pohjansa ensimmäisestä, vuonna 1994 ilmestyneestä Warcraft: Orcs & Humans -pelistä. Ohjaajan mukaan elokuvassa keskitytään yhtä paljon molempiin osapuoliin näiden sotiessa toisiaan vastaan.

Ihmisten joukkio koostuu seuraavista näyttelijöistä: Travis Fimmel esittää ihmisten johtajaa Anduin Lotharia, Dominic Cooper kuningas Llane Wrynniä, Paula Patton vahvatahtoista Garonaa ja Ben Foster mystistä Medivhiä. Örkkien jengissä kuolaavat Toby Kebbel, Clancy Brown, Rob Kazinsky ja Daniel Wu. He ovat Durotan, Blackhand, Orgrim ja Gul’Dan, jotka sanonevat jotain pelin faneille.

Warcraft saa ensi-iltansa maaliskuussa 2016.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut