Entinen Disney-pomo on varma, että Johnny Depp esittää Jack Sparrow’ta seuraavassa Karibian piraatti -leffassa

Tämä olisi hienoa!

3.6.2022 20:02

Johnny Depp sopi lakimiehensä kanssa, ettei näyttele Jack Sparrow’ta edes 300 miljoonasta dollarista ja miljoonasta alpakasta. Se oli tosin ennen kuin Amber Heard tuomittiin kaikista kolmesta syytekohdasta maksamaan Deppille korvauksia.

Nyt entinen Disneyn pikkupomo on aivan varma, että Depp tullaan näkemään tulevassa Pirates of the Caribbean -leffassa, jonka pääosassa on Margot Robbie.

– Tuomion jälkeen uskon, että Piraatit rebootataan Johnnyn kapteeni Jackin kanssa. Tässä yhtälössä on aivan liian paljon lippukassakultaa, ja hahmokin on niin iso osa Disney-kaanonia, nimetön taho kertoo.

– [Tuottaja] Jerry Bruckheimer on myös todella kovassa nosteessa Tom Cruisen tähdittämän Top Gun: Maverickin jälkeen, joten eiköhän siellä tajuta tiettyjen isojen Hollywood-tähtien oikea arvo.

Bruckheimer suunnittelee parhaillaan Margot Robbien tähdittämää Pirates of the Caribbean -spinoffia, jossa Robbie näyttelisi mitä luultavimmin Jack Sparrow’n tytärtä.

Eiköhän Deppi saada elokuvaan tekemään cameo-rooli, jolla testaan katsojien halua nähdä Jack Sparrow omassa elokuvassaan.

Minkähän kokoinen Deppin palkkapussi mahtaa olla, mikäli hän lähtee vielä risteilemään Karibialle?

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa